Yesterday through my phone

Igårmorse började jag morgonen med att göra mig iordning också sedan äta frukost och kolla på julkalendern. Försöker att göra det varje dag men det är inte alltid man hinner och då får man kolla på playen sen😉

Begav mig till skolan och på eftermiddagen blev jag och Ebba så sugna på fika så vi var ju bara tvungna att köpa lussekatter och saffranskaka toppat med varsin julmust. Det är faktiskt inte ofta jag handlar i kafeterian men när jag gör det så blir det ordentligt.

Väl hemma igen efter skolan vid fyra tiden kröp jag ner i ett varmt rosa skumbad. Tyvärr så syns inte den rosa färgen men hade i en badbollar så att vattnet blev rosa. När man verkligen älskar rosa!

Gjorde mig iordning på nytt för att äta med jobbet, det var så gott! Åt så mycket så att jag nästan mådde illa efteråt. Det blev trerätters och för att få plats med efterrätten så åt jag inte riktigt upp min huvudrätt. Efter maten var det dags för…

BOWLING! Superroligt verkligen, men inte riktigt min starkaste sport. Räknas det som en sport? Jag tror det, men som sagt var det jätteroligt i all fall och vi körde efter bästa serie och då tror jag att jag blev trea eller fyra bakifrån utan elva spelare. Men det gör inte så mycket eftersom att det var så trevligt!

Efter bowlingen gick jag hem till mamma, kollade lite handboll och kröp sedan ner i sängen för att sova. En riktigt bra dag så att säga!

Gillar

Kommentarer

Tilda,
Vad fin du är! Hoppas du har en superfin fredag, kram✨
tildas.itgirls.se
majapersssn
majapersssn,
Tack sötis! Hoppas att du också får det. Kram✨
nouw.com/majapersssn