Yesterday through my phone

Började gårdagen med att ligga och dra mig en stund i sängen och kolla telefonen. Något jag däremot inte hann göra imorse…

Sedan gick jag ner och åt frukost och idag blev det två rostade mackor med olika pålägg, björnbärskräm och en kopp kaffe till det. Åt det i soffan tillsammans med Nova medan vi kollade lite på tv.

Jag skrev mitt back to school essentials inlägg vid lunchtid och kom fram till att jag hade köpt 14 stycken snoddmappar till skolan. Hoppas bara jag får användning för alla.

På eftermiddagen var jag i simhallen en stund med Lucas och Calle. Det är så skönt att bara göra ingenting med dem. Det blir liksom inte komplicerat på något vis.

På kvällen var mamma, Nova och jag och kollade på en större lägenhet som vi alla tyckte om. Dåden hoppas vi på att vi får. Tyvärr så blev det lite bråk och diskussioner efter det. Men förhoppningsvis så löser det sig också snart!

Och som ett avslut på detta sommarlovet (då Lucas och jag börjar skolan idag, Calle börjar på måndag) var vi tre och åt pizza/kebab på pizzabutiken. När jag sedan kom hem gjorde jag mig iordning och gick och la mig.

Gillar

Kommentarer