With a touch of pink

Innehåller affiliate-länkar

Skinnjacka - Only // Halsduk - Lager 157 i beige HÄR // Stickad tröja - Lager 157 HÄR // Svarta byxor - Levi´s HÄR // Skor - Adidas Gazelle HÄR

Såhär har jag sett ut idag, ganska chill men ändå snyggt! Ett par svarta jeans från Lev´s ihop med Adidas skor och en stickad tröja från Lager 157, en alldeles sådär perfekt måndagsoutfit. Hej på er förresten, hur är läget med er? Med mig är det helt okej, har lite ont i magen men det beror på att jag har ätit för mycket naturgodis nu ikväll, så jag får skylla mig själv... Idag har det varit en ganska chill måndag, förutom att vi sprang och gjorde Cooper-test på idrotten och sprungit har jag ju inte gjort på så länge. Har ju dock gått istället men att springa är en helt annan sak, men jag har faktiskt varit pigg resten utav dagen. Var kanske bra att chocka kroppen redan sådär på morgonen, haha.

Vad har ni för planer ikväll? Mina är att plugga glosor, gå en runda, kanske bubbla och sedan hoppa in i duschen och sätta ansiktsmask. Så att det blir ett gött avslut på denna måndag. Kram på er!

Gillar

Kommentarer