Vinter must-haves

Innehåller affiliate-länkar

Om man bor i södra Sverige, precis som jag gör (Markaryd & Lund) så kommer inte vintern hit på riktigt förens tidigast nu, om ens redan, sorgligt men sant! Och eftersom de visar kallare väder och snö framöver så har jag nedan listat mina 3 vinter "must-haves" och jag måste bara säga att jag är riktigt sugen på att klicka hem dem allihopa!

Skorna hittar ni HÄR och HÄR

1. Ett par riktigt varma och snygga vinterskor! Själv har jag spanat på det översta paret från Inuikki ett tag men de ligger på den dyrare skalan och med tanke på hur lite snö och vinter vi får vet jag inte riktigt om det känns okej att lägga så mycket pengar på ett par skor som inte används särskilt mycket. Därför hittade jag även den andra skon som jag också tycker är snygg och som håller värmen, dessutom känns den också mer prisvärd.

Halsdukarna hittar ni HÄR & HÄR

2. En stor och mysig halsduk som håller en varm och samtidigt är snygg. Jag ÄLSKAR halsdukar och har det alltid på mig så fort det börjar bli lite kyligare utomhus. Ovan hittar ni två stycken som jag har kikat lite på den senaste tiden.

Underställen hittar ni HÄR & HÄR

3. Underställ som håller dig varm. Jag har under flera års tid suktat efter ett underställ från Kari Traa, men eftersom de är ganska dyra och jag inte använder underställ särskilt ofta har det känts onödigt. Jag har även hört att Revolution Race underställ ska vara bra, men de var alla slutsålda tyvärr. Hittade även detta från Craft som ser lovande ut.

Gillar

Kommentarer