Vilken helg!

Vilken fantastisk helg vi har haft hemma i Markaryd! Fullt med snö, långa promenader med pappa och Busa, strålande sol och många timmars sömns. Så skulle man i stora drag kunna sammanfatta helgen som varit.

Fullt påbyllsad och redo för att ta tåget hem i fredags.

Igår kväll tog jag tåget själv ner till Lund eftersom jag idag påbörjade vårterminen 2021s första kurs, visserligen på distans så jag hade kunnat sitta hemma men det kändes skönt att få komma ner och kolla till lägenheten. Lucas är ledig denna veckan och börjar inte sin vårtermin förens nästa måndag. han hade lite saker han skulle göra i Markaryd och därav är jag själv de kommande dagarna. Men troligtvis kommer Lucas ner med bil på onsdag, stannar till torsdag och sedan åker vi till Markaryd tillsammans på torsdag eftermiddag när jag är klar med skolan för dagen. Fredagens föreläsning lyssnar jag sedan på hemifrån mamma.

Strålande sol i Hässleholm i fredags när vi bytta tåg och bara hade cirka 20min kvar hem.

Så dessa dagarna ska jag passa på att äta lita sådant som Lucas inte är särskilt förtjust i, kolla på serier och ta hand om mig själv. Jag ska verkligen försöka njuta av lite ensamtid även fast att jag helst skulle spendera all min tid tillsammans med honom. Vad har ni för planer den kommande veckan?

Eftersom det var snö och kallt och jag inte har några vinterkläder fick jag helt enkelt leta reda på mina gamla termobyxor, tror dem är från när jag gick i sjuan, haha. Men de passade nästan helt och hållet och jag frös inte i alla fall!

Gillar

Kommentarer