Vilken helg

Vilken helg jag har haft! En väldigt mysig och välbehövlig helg hemma i Markaryd fullspäckad med en massa familjehäng. Så mysig och fantastisk att jag inte har tagit en ända bilda bild. Vi kom hem till Markaryd i fredagseftermiddag och det var så fint väder. Fikade hemma med mamma och efter det var det bara mys! Åt god mat, pratade en massa vid middagen och hade det mysigt. Kvällen avslutades med att Nova och jag kollade Idol och åt popcorn i soffan.

I lördags hade jag en lugn förmiddag, det blev ännu mera fika hemma hos mamma och Mattias innan jag åkte bort till pappa. Vi gick en härlig promenad med Busa, åt stek och potatis, kollade på film och hade ytterligare en mysig eftermiddag/kväll. Efter det tog jag mig bort till Lucas och hängde med honom och Calle en stund och snackade skit.

Igår var jag ute på en lång promenad i solen och sedan gjorde jag inte någonting annat på hela dagen. På kvällen tog Lucas och jag tåget ner till Lund, handlade det viktigaste inför veckan och kollade lite tv.

Vi är som sagt nere i Lund igen, en ny vecka har startat och i eftermiddag kör jag på med seminarium hemifrån. Solen skiner ute och himlen är alldeles blå, det känns som att vi har en bra vecka framför oss!

Gillar

Kommentarer