Veckans planer

Gårdagens supergoda frukost bestående av avokadoknäckebröd med tomat och citronpeppar, en stor kopp te samt en banan och en passionsfrukt som inte syns på bilderna.

Jag vet att det är en dag försent, men veckans planer kommer här om ni är intresserade. Själv älskar jag att läsa sådana här inlägg.

Måndag: Igår var jag i skolan efter en lång och skön morgon/förmiddag hemma i soffan. Var med pappa och handlade och på kvällen var jag på möte med gymnastiken inför den årliga uppvisningen som vi anordnar varje år. Bara en månad kvar nu och det är en hel del att göra, uppvisningen är så rolig!

Tisdag: Lång skoldag med gymnasiearbetsredovisningar. Jag ska bara sitta och lyssna hela eftermiddagen eftersom att jag bara går i tvåan. Hoppas på att det blir roligt och att man kanske kan få lite inspiration till vad jag ska skriva om nästa år. På kvällen är det gymnastik, precis som vanligt också avslutar vi dagen med lite plugg.

Onsdag: Under dagen är det inget speciellt som händer, mina skoldagar är inte särskilt uppseendeväckande. Även idag blir det en runda på gymnastiken då jag ska hoppa in för en annan tjej som är iväg på semester denna veckan.

Torsdag: Kort skoldag med gymnasieopponering och nagelfix på eftermiddagen, vet dock inte riktigt vad jag ska göra så det återstå att se. Även idag blir det gymnastik, men det är som vanligt. Jag har gymnastik på tisdagar och torsdagar varje vecka också hjälper jag en kompis också just denna veckan.

Fredag: När vi slutar idag så har jag påsklov, 10 dagars ledighet utan några måsten. Förutom de två dagarna som jag jobbar då. Men några andra planer har jag inte, är kanske lite sugen på att gå ut och äta en pizza eller något. Men vi får se, antingen det eller så blir det en lugn fredag.

Lördag: Jobb mellan 9.00-13.00. Sen inga planer på eftermiddagen, det blir lite slapp och fix här hemma. På kvällen ska jag hem till mamma och Mattias (egentligen till Mattias, de har inte flyttat ihop ännu) och äta middag med mammas vän och hennes familj. Mysigt!

Söndag: Sovmorgon och inga måsten, precis som en söndag ska vara!

Gillar

Kommentarer