Veckans planer

Godmorgon hjärtan! Måndag igen och jag är så trött, sover så dåligt på nätterna nu när jag är hes och hostig. Vaknar flera gånger av att jag hostar så mycket så att jag måste sätta mig upp. Sedan hostar jag nästan ingenting alls annars, när jag står eller sitter. Det kommer framförallt när jag ligger ner. Men jag ska till skolan och så i alla fall idag, som tur är så har jag sovmorgon och kan ta det lugnt nu på morgonen. Dessutom tänkte jag dela med mig av mina planer för veckan, kram!

Måndag: Lugn dag, största fokusen ligger på att försöka bli frisk helt och hållet så att jag kan sova bättre på nätterna. Utöver det så ska jag även plugga en del.

Tisdag: Direkt efter skolan ska jag bort till gymnastiken och träffa alla barnen. Sedan har jag faktiskt inga som helst andra planer den dagen. Vilket är väldigt skönt!

Onsdag: Plugg och om jag känner mig bättre även lite träning.

Torsdag: Skola, körlektion, gymnastik. Hela dagen går i ett och när jag är hemma runt 18 tiden lär jag vara slutkörd, hahah.

Fredag: På kvällen så kommer två tjejkompisar hit också ska vi kolla 50 shades filmerna, äta god mat och bara mysa. En riktigt mysig tjejkväll, det ska bli så roligt!

Lördag: Lång arbetsdag och på kvällen kalas. Så på eftermiddagen där blir det lite sömn och lite plugg.

Söndag: Troligtvis en liten rund till Väla och på vägen hem ska vi på kalas igen. Kvällen spenderas med plugg och förhoppningsvis så hinner jag träffa Lucas en stund också.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer