Veckans planer

Godmorgon hjärtan! Hoppas att alla ni har en bra måndagsmorgon och har haft en bra helg. Själv hade jag en ganska hektiskt helg, har varit på fotbollscup hela helgen och trots att jag inte själv spelade så var jag oerhört trött igår kväll. Gick och la mig vid 20 igår kväll, somnade nästan direkt och vaknade när klockan ringde vid 7, alltså behövde jag nog sova en hel del. Nu tänkte jag ge er mina planer för veckan!

Måndag: Inga större planer faktiskt, vilket alltid är skönt! Börjar skolan sent och slutar också sent så är inte hemma fören vid 16.30. Blir lite plugg ikväll och slapp på soffan. Känner att jag kanske ska försöka komma i säng lite tidigare på kvällarna så att helgerna inte tar slut på mig helt, hahah.

Tisdag: Väldigt lång dag, 8-16, direkt till gymnastiken som slutar 17.30. Efter det lovar jag att jag är oerhört trött, eller det var jag förra veckan i alla fall. Troligtvis så blir det lite plugg också.

Onsdag: Inga planer alls förutom skola under dagen.

Torsdag: Kort skoldag, körlektion i Osby som morfar kör mig till. Hem och vidare till gymnastiken. Dessutom så fyller Ebba 18! Så roligt! Tänk så många extraroliga födelsedagar vi har framför oss detta året. Längtar så mycket till min födelsedag.

Fredag: Då ska vi fira Ebba och ha en trevlig kväll helt enkelt!

Lördag: Jobb och kalas. Dock osäker på om det är på lördag eller söndag, hahah. Har några dagar att kolla upp det på.

Söndag: Då är det bara lugnt, plugg och sovmorgon. Så skönt! Söndagarna och måndagarna är mina absoluta favoritdagar.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer