Veckans planer

Godmorgon på er! Måndag igen och en ny vecka, en jobbig vecka i skolan med två stora prov men samtidigt en studiedag. Så det ska bli väldigt roligt också! Veckans planer kan ni läsa här under.

Planer för vecka 47

Måndag: Skoldagen är lagom lång men vi börjar morgonen med ett beeptest. Ska träffa Lucas i eftermiddag och efter det ska verkligen hela kvällen spenderas med spanskaplugg.

Tisdag: Spanska PROV första lektionen klockan åtta på morgonen, segt men så skönt när det är avklarat! Gymnastik på kvällen, träning själv och plugg,

Onsdag: STUDIEDAG! Så skönt! Kanske blir det en runda till Malmö med tjejerna eller så blir det en mysdag hemma med lite plugg och internetshopping. Planerna är inte helt klara ännu men i vilket fall som helst är det skönt att vara ledig från skolan en dag.

Torsdag: Kort dag i skolan, äntligen! Fast det har jag varje torsdag så det är alltid skönt. Gymnastik på kvällen idag också och plugg för imorgon är det prov igen...

Fredag: Samhällsprov som alltid är jättejobbiga! Men som sagt är det alltid lika skönt när man har gjort provet. Det blir sedan en lugn kväll hemma med idol eller filmmys i soffan.

Lördag: Jobb, dock har jag dålig koll på om det är till 13 eller 15, hahah. Men det blir bra vilket som. Lugn kväll, med kanske lite plugg då fyra prov väntar nästa vecka.

Söndag: Inga speciella planer överhuvudtaget förutom plugg. Så en lugn och skön söndag med sovmorgon delux.

Gillar

Kommentarer