Veckans planer

Godmorgon på er! Måndag igen och ny vecka. Hur är det med er idag? Med mig är det bra, sitter och äter frukost just nu och sedan har jag en stund till på mig att göra mig iordning innan jag ska cykla till skolan. Så idag tänkte jag dela med mig av mina planer den kommande veckan.

Måndag: Skola som vanligt och troligtvis en del plugg i eftermiddag. Har även utvecklingssamtal, men jag tror att det ska gå bra och så ska jag förhoppningsvis hinna göra lite på farmors present också.

Tisdag: Skola, gymnastik på kvällen och plugg. Så en helt vanlig tisdag i Maja Perssons liv helt enkelt.

Onsdag: Vi får en ny lektion tillagd på onsdag så från och med nu blir det 8-16 på onsdagar. Förhoppningsvis blir det inga större problem då det blir den enda dagen jag slutar så sent. Sen har jag faktiskt inga mer planer den dagen förutom plugg då det är prov på torsdag.

Torsdag: Börjar skolan tidigare för att skriva prov men slutar redan 13.30. så det är lugnt! Gymnastik på kvällen och förhoppningsvis även egen träning.

Fredag: Skola som vanligt på förmiddagen, slutar vid lunch för att gå på begravning och på kvällen ska jag förhoppningsvis träffa Lucas.

Lördag: Jobb mellan 9-13 och sedan plugg, fix inför farmors 80-års fest nästa helg, träning och lördagsmys.

Söndag: Kommer troligtvis bestå av sovmorgon och sedan plugg hela dagen. En bra uppladdning inför sista veckan i skolan innan höstlovet.

Gillar

Kommentarer