Veckans...

Veckans topp: Helt klart att vi har haft lov och jag inte har haft varken några måsten eller planerade saker. Har mest tagit dagarna som de ha kommit och njutit av att vara ledig. Veckorna innan lovet va det mycket i skolan och jag vet att det kommer vara mycket de kommande veckorna också. Så en hel veckas ledighet var verkligen välbehövligt!

Veckans dipp: Jag tror faktiskt inte att jag har någon veckans dipp denna veckan. Möjligtvis i så fall att jag inte har läst så mycket som jag hade hoppats på och om det är veckans dipp så hr jag haft en väldigt bra vecka.

Veckans träning: Förutom lite skridskoåkning igår kväll kan jag väl inte påstå att det har blivit särskilt mycket träning. Har egentligen varken känt för att träna eller tagit mig i kragen och gjort det, så det har varit en lugn vecka träningsmässigt.

Veckans godaste mat: Helt klart tapasen som vi åt i fredagskväll. Älskar tapas så mycket!

Veckans spontana: Med tanke på att jag inte har haft mycket planerat någon av dagarna denna vecka så har det mesta blivit ganska spontant. Men det mest spontana måste ändå a varit skridskoåkningen igår.

Veckans kvällssyssla: Har bestått av lite allt möjligt. Mycket TV tittande på OS sammanfattningar och liknande. Men även läsning och film. Överlag har det varit lugna och mysiga kvällar tillsammans med personer som jag tycker mycket om.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer