Veckan genom mobilen

Godmorgon på er! Måndag igen och en ny vecka. Här har ekat lite tomt inne på bloggen i helgen och det beror på att jag verkligen har haft fullt upp. Hela lördagen flängde jag runt mellan Markaryd och Göteborg och igår bytte jag till pappa, pluggade och tog igen förlorad sömn. Men jag tänkte att vi skulle ta en kik in i min telefon och se vad som hänt den senaste veckan.

Veckan började som sagt med ett premiär bad i det nya badkaret hemma hos mamma. Den toaletten är alltså större än mitt sovrum hos mamma... Superskönt och en bra start på veckan.

Det har blivit en del fika och plugg i skolan på mina långa håltimmar. Framförallt har jag ätit mycket clementiner, det är så gott! Måste nog faktiskt säga att clementiner är en av mina absoluta favoritfrukter.

En halvoutfit bild från i veckan, jag bar min nya gröna klänning och mina nya stövlar till det, så snyggt!

I torsdags var det en helt fantastisk morgon, ser no hur vackert det var?! Älskar dimman, solen, frosten, speciellt frosten gör så att det känns mycket vackrare. Att det kan göra en så stor förändring är ganska fantastiskt faktiskt.

Torsdagen fortsatte i kanelbullenstema och det blev inte bara en utav två kanelbulle-fikor den dagen. Kanelbullar är verkligen så gott! Det är synd att man inte äter det oftare, speciellt ljumna, nybakade kanelbullar, mums!

I lördags efter jobbet tog jag och Lucas tåget upp till Göteborg för att kolla på fotboll och bara mysa. Vi började med att fika lite när vi kom upp. Jag drack en stor kaffe för att värma mig i förväg för att sitta still ute i nästan två timmar och kolla på fotboll, tyvärr så gick det inte superbra men det var trevligt ändå!

Vi avslutade kvällen på en liten hamburgerrestaurang, tror den hette Stock Yard. De hade verkligen supergoda hamburgare och deras sötpotatispommes ska vi inte ens diskutera. Det var så gott! Och jag blev så mätt! Efter det handlade vi lite godis, tog tåget hem och gick och la oss. Igår bytte jag som sagt till pappa, pluggade en del och sov. Jag var väldigt trött igår efter lördagens flängande.

Nu ska jag gå upp, göra mig iordning, äta frukost och börja en ny vecka. Jag hoppas att ni har haft en bra hel, kram!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer