Vecka 45

Och så var det måndag igen, ny vecka och dessutom ny månad. Det känns bra förutom att oktober månad bara sprang iväg och man kanväl nästan hoppas på att novemebr också gör det, för allt jag gör just nu är att vänta och längta tills december och jul. I helgen har jag haft sådan julfeeling så det blev både en och två julfilmer.

Jag tänkte att vi kör en veckans planer också får ni gärna dela med er av vad ni ska göra också!

Måndag: Idag påbörjas en ny kurs, vilket är den sista för denna terminen och den kurs vi ska hålla på med fram till och även lite efter jul också. På kursen ska vi skriva våran B-uppsats i par om två och det känns helt okej. Skönt att det inte är särskilt mycket föreläsningar och seminarium nu när allt återigen är på distans. Vi började och fick faktiskt ha något enstaka på plats, från början skulle vi ha haft introduktionen idag på plats på skolan men på grund av nya restriktioner har den nu också blivit digital.

Tisdag: Två föreläsningar står på schemat, en promenad och sedan är jag själv på kvällen. Lucas ska iväg och träna fotboll hemma i Markaryd, så jag funderar på om jag ska unna mig en god hamburgare eller liknande till middag.

Onsdag: Inget schemalagt med skolan, men antagligen blir det lite plugg ändå. Läsa och förbereda helt enkelt. Ska antagligen även sitta och försöka hitta information till MIFs medlemstidning som jag hjälper till att skriva.

Torsdag: Lite fix med skolan och kanske tar jag tåget hem till Markaryd redan på kvällen, har några ärenden i byn som jag skulle vilja fixa. Så antingen blir det en tripp hem på torsdag kväll eller fredag förmiddag.

Världens finaste lilla Busa, som jag önskar att jag kunde ha en som du hos mig alltid!

Fredag: Just nu inga planer alls förutom att jag ska fixa de ärendena i byn, annars verkar det bli en lugn fredag.

Lördag: Vi ska bowla ihop med mamma och Mattias, samt familjen på eftermiddagen och äta tillsammans på kvällen.

Söndag: Fars-dag, en runda bort till pappa blir det för att lämna ett litet paket och kanske fika/äta tillsammans. På kvällen tar vi tåget ner till Lund igen för att ladda upp för en ny vecka!

En relativt lugn men härlig vecka framför mig, härligt att börja en ny kurs och förhoppningsvis kunna lägga den förra bakom sig. Hur ser er vecka ut? Oavsett hur, hoppas jag att ni får en bra vecka!

Gillar

Kommentarer