Vecka 41

Godmorgon, godmorgon! Måndag och redan ny vecka igen, veckorna bara springer förbi och vi är redan i full gång med den nya kursen. Igårkväll kom Lucas ner till Lund igen han hade sin mamma med sig som körde honom ner. Så innan hon vände och körde hem till Markaryd igen blev det en kebabtallrik till kvällsmat, så mysigt!

Denna veckan har jag en vanlig skolvecka framför mig blandad med föreläsningar och egenarbete. En ganska lugn vecka med förhoppningsvis fint väder och många promenader. Såhär ser veckan ut överlag:

Måndag: Seminarium vid 8 imorse som nu är avklarat och egenstudier står på schemat resten av dagen. Solen skiner utanför så en promenad blir det någon gång under dagen också.

Tisdag: Två föreläsningar om vardera 2 timmar står på schemat. Utöver det har jag inga planer mer än att jag ska försöka ta mig ut en runda. Har som mål att försöka gå minst 10 000 steg om dagen, men det går sådär, brukar landa på runt 6000 till 9000 steg.

Onsdag: Självstudier och repetering av föreläsningarna från tisdagen.

Torsdag: Föreläsningar om 2 timmar vardera, egentligen ser schemat likadan ut som på tisdag förutom att det är annan föreläsare.

Fredag: Självstudier och på eftermiddagen/kvällen tar vi tåget hem till Markaryd för att bland annat vara kattvakter, men även umgås med familjen.

Lördag: Jag hoppas på okej väder så att jag kan gå en av mina favoritpromenader hemma och på kvällen kanske vi ska hem till pappa och Ulrika och äta. Det är inte helt bestämt ännu och vi får se hur veckan artar sig.

Söndag: Inga planer alls, kanske måste plugga lite eftersom vi har nytt seminarium på måndag, så det beror lite på hur det går under veckan, annars ska jag bara ta det lugnt. Det är ju fars dag, så en liten present ska jag bort och lämna till pappa i alla fall. På eftermiddagen/kvällen tar vi åter tåget ner till Lund för att förbereda oss för en ny vecka.

Hur ser er kommande vecka ut? Några roliga planer?

Gillar

Kommentarer