Vecka 40

Godförmiddag på er och hej ny vecka! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni alla har haft en bra helg och spenderat den på det sätt som ni vill. Själv är allting bara bra och jag befinner mig nu igen nere i Lund för en ny skolvecka. Jag har lite kvar att fixa på hemtentan och sedan drar nästa kurs igång och det blir halvt om halvt som att börja om igen. Nya böcker ligger beställa och förväntas komma i veckan också måste jag in till stan någon dag för att köpa nya jeans då mina tyvärr gick sönder igår eftersom jag gick och trillade påvägen från tåget till lägenheten. Men förutom jeansen var det ingen skada skedd, som tur är!

Hur härlig är inte min nya bakgrundsbild på datorn? Typ alla mina favoritpersoner samlade!

Såhär ser i alla fall min vecka ut i stora drag. Har ni några roliga planer?

Måndag: Skriva och fixa på hemtentan, kolla igenom engelskan så att den stämmer, samt är saklig och formell. Jag ska gå ut och gå en runda i eftermiddag, fixa naglarna och städa lite i lägenheten.

Tisdag: Senast 17 ska hemtentan lämnas in men förhoppningsvis kan jag göra det redan under förmiddagen så att man kan släppa tankarna på den sen. Utöver det har jag inga planer alls imorgon.

Onsdag: Ny kurs börjar och det ska bli roligt att få ha lite föreläsningar igen. Dock är allt fortfarande på distans men det är i alla fall några uppbokade tider om dagarna. Tillskillnad från nu när vi har haft hemtenta då man måste planera dagarna helt och hållet själv. Det är skönt att ha några riktlinjer i alla fall.

Torsdag: Schemalagt hela dagen med föreläsningar och film tror jag att det var. Vi har även tvättid på kvällen som också ska fixas.

Fredag: Även på fredag har jag lite skola. Sedan blir det nog en lugn fredagskväll själv i lägenheten eftersom jag stannar kvar här nere denna helgen medan Lucas åker hem.

Lördag:
På eftermiddagen/kvällen kommer några vänner hit och ska äta så tidigare på dagen är planen att städa och förbereda lite. Det blir en lugn kväll med mat här hemma i lägenheten.

Söndag: Sovmorgon förhoppningsvis, lite träning och plugg och på kvällen kommer Lucas tillbaka ner till Lund. En härligt vecka att se fram emot helt enkelt.

Gillar

Kommentarer