VECKA 39

Hej på er och godförmiddag! Måndag och vi har gått in i vecka 39, idag vaknade vi upp till ett grått och mulet Lund vilket enbart kan betyda att hösten är här på riktigt nu. På ett sätt tycker jag att det är lite mysigt, speciellt de där perfekta höstdagarna med kylig luft, sol och färgglada löv. Man kan tända ljus på kvällen, mysa ner sig under en filt och dricka massa gott te i soffan. Visserligen dricker jag te och kaffe året runt men just på hösten blir det extra mysigt. Å andra sidan är jag inte jätteförtjust i när det är grått och regnigt ute, men vi bor ju i Sverige och då kan man tyvärr inte görs särskilt mycket åt det. Hösten är verkligen mysig på mänga sätt men min absoluta favoritårstid är faktiskt våren, eftersom det ligger så mycket förväntan i luften då. Vilken är eran favoritårstid?

Den här veckan har jag inga jättestora planer, men jag tänkte ändå dela med mig av dem med er. Kanske lyckas det dyka upp någon rolig aktivitet under veckans gång eller så ska jag passa på att mysa och ta det lugnt. Hur ser er vecka ut? Såhär ser min ut:

Måndag:
Alldeles strax ska jag ta tag i och öppna hemtentan/heminlämningen som vi fick i fredagseftermiddag. Jag hade bestämt mig redan från början att inte öppna den i fredags, utan njuta av helgen och sedan ta tag i den idag. Så resten av planerna för idag är egentligen att jag ska försöka få ett övergrepp och skriva på den så mycket som möjligt. Antagligen blir det en promenad eller liknande i eftermiddag/kväll också för att rensa huvudet.

Tisdag: Fortsätta skriva på inlämningen. Troligtvis kommer Lucas mamma och lillebror ner hit på tisdag eftermiddag eftersom det är studiedag hemma i Markaryd. Då blir det troligtvis både fika och kvällsmat tillsammans med dem, mys!

Onsdag: Som tidigare ska jag bara fortsätta skriva och arbeta med inlämningen. Vi har även tvättid bokad på eftermiddagen så några maskiner tvätt ska också hinnas med. Dessutom ska jag registrera mig på höstens nästa kurs och förhoppningsvis kunna beställa en del böcker till den.

Torsdag: Plugga och skriva på inlämningen. Inga andra planer för resten utav dagen.

Fredag:
Förhoppningsvis har jag hunnit skriva så mycket tidigare under veckan så att jag inte behöver plugga särskilt mycket på fredag. Lyxen är verkligen om man lyckas få fredagen "ledig" så att man får en lite längre helg. På eftermiddagen beger Lucas och jag oss hemåt mot Markaryd igen och innan dess ska lägenheten helst hinnas städas av en snabbis. På kvällen ska jag träffa Ellen för en drink på Perrongen och snacka lite skit.

Lördag: Ta det lugnt, är det fint väder är jag sugen på att gå en riktigt lång höstpromenad hemma i skogen. Kanske blir det att kolla lite fotboll nu när de har börjat släppa på lite publik på matcherna igen. Annars blir det en lugn lördag hemma.

Söndag: Söndagen påminner mycket om lördagen förutom att vi på eftermiddagen/kvällen tar tåget tillbaka till Lund för att sedan påbörja en ny vecka.

Gillar

Kommentarer