Vecka 23

Godmorgon på er och godmorgon måndag! Det har ekat lite tomt här inne i helgen men det har varit så fint väder att jag bara ha velat vara ute och njuta av det. Dessutom har jag haft ganska mycket plugg så bloggen har inte varit första prioritering, tyvärr. Men idag startar den sista riktiga veckan i tvåan på gymnasiet, helt sjukt! Men eftersom det är den sista riktiga veckan så betyder det också at det blir en fullspäckad vecka med prov och inlämningar. Sista rycket nu! Vill ni veta vad jag har för mig i veckan kan ni fortsätta läsa.

Måndag: Plugg och städa. Har inte en jättelång skoldag på måndagar men utöver det så måste jag verkligen städa mitt rum och plugga. Så det blir en relativt tråkig måndag.

Tisdag: Lång dag i skolan bestående av prov sista lektionen. När jag kommer hem så får det nog tyvärr bli lite till plugg.

Onsdag: LEDIG! Ska kolla Lucas fotbollsmatch och är det fint väder ska jag försöka vara ute en del också blir det lite plugg med.

Torsdag: Debatt och inlämning i skolan, skriva klart en annan inlämning och sedan ta det lugnt. Är det fint väder ska jag nog försöka ta mig ut och gå eller på något annat sätt röra på mig lite.

Fredag: Prov och sista inlämningen. På eftermiddagen kan jag förhoppningsvis njuta av att jag inte har mer plugg denna terminen.

Lördag: Jobb och vid fint väder ska jag ta mig upp till Strömsnäsbadet och sola.

Söndag: Bara ta det lugnt, förhoppningsvis första söndagen på länge ute plugg, längtar!

Gillar

Kommentarer