Vecka 2

Godförmiddag och hej på er! Måndag igen och jag hade egentligen tänkt att skriva och dela med mig av veckans planer dag för dag, men efter att ha funderat en liten stund har jag kommit fram till att alla veckans dagar kommer att se likadana ut i stora drag. Så istället tänkte jag dela med mig av vad som är veckans mål.

- Gå minst 10 000 steg om dagen, precis som alla andra dagar detta året.
- Försöka att komma igång med springandet. Som ni kanske vet är det ett av mina nyårsmål att lära mig och springa och än så länge har jag inte tagit tag i det. Så ett av denna veckans mål är att gå ut minst en gång och försöka springa lite intervaller. Mest bara för att få känna på hur det känns.
- Skriva klart och lämna in mina hemtentor. I stora drag är jag klar med den ena och ska alldeles strax sätta mig och komma igång med den andra. Senaste inlämning är på fredag eftermiddag men min förhoppning är att vara klar med dem redan på torsdag kväll senast. Lucas ska skriva tenta på fredag, men på grund av Corona ska de göra det hemmifrån och då måste de sitta själva i rummet. Eftersom vår lägenhet enbart består av ett rum ska jag ta mig hemmifrån på förmiddagen när han skriver prov och därför hade det också varit extra skönt att vara färdig med mina hemtentor redan på torsdag.

Igår handlade jag tulpaner när jag var borta och handlade mat för veckan, så mysigt och fint. Genast känns det som att våren är lite närmare!

Planen för helgen är att åka hem till Markaryd på fredag om allt känns och är bra. Sedan stannar vi där fram till på söndag eller måndag beroende på när min nästa kurs drar igång på måndag. Men så skönt det ska bli att få avsluta höstterminen och påbörja vårterminen på riktigt! Nu är jag nästan halvvägs genom utbildningen och det känns så skönt!

Bild från nästan exakt ett år sedan när jag hade avslutat termin 1 och precis påbörjat termin 2, tänk vad ovetandes man var om vad den vårterminen skulle innebära!

Gillar

Kommentarer