Vecka 18

Måndag: Jag är i Skagen med släkten på pappas sida och runt lunch går båten hemåt mot Sverige igen. Vi är dock inte hemma i Markaryd förens vid sju/åtta tiden ikväll. Så frågan om jag hinner se något majbål återstå? Det ska i alla fall bli skönt att komma hem även fast att vi har haft det bra här, minus min extrema halsont då.

Tisdag: 1:a maj och vi är lediga från skolan. Måste dock plugga en massa som jag har missat att plugga i helgen. Troligtvis ska det gå bra ändå och vädret är förhoppningsvis på topp så att man kan njuta lite av det också.

Onsdag: Börjar morgonen med engelska nationella läs- och hörförtsåelse och efter lunch är det muntligt prov i spanska. Onsdagen blir helt enkelt en väldigt lång provdag.

Torsdag: Inga direkta planer förutom att var i skolan och kanske hålla tal. Inte bestämt om jag ska göra det på torsdag eller nästa måndag.

Fredag: Äntligen fredag! Älskar fredagar och det är faktiskt ingenting speciellt planerat idag heller. Blir en lugn fredagskväll vilket jag gillar.

Lördag: Då står jobb på schemat hela förmiddagen och på eftermiddagen blir det slapp och lite plugg. Ganska lugnt också.

Söndag: Förhoppningsvis sovmorgon+mysfrukost och sedan blir det plugg och troligtvis fotboll, det är alltid någon som spelar match som man kan kolla på.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer