Världens bästa

Igår nr jag kom hem till Lucas hade han köpt choklad till mig. För att fira att vi varit tillsammans i sju månader igår och för att jag har fått över 10 000 visningar på mina videos på Youtube.

Hejsan svejsan! I morse vaknade jag hos Lucas då jag stannade där över natten, vi låg och drog i sängen ganska länge i morse och det var hur skönt som helst. Dock skulle mina föräldrar kommit och hämtat mig vid 11.30 för vi skulle egentligen åkt upp till min moster och gjort julgodis. Men då mamma vaknade med hög feber blev det inget. Pappa kom och hämtade mig vid den tiden ändå eftersom att vi skulle upp till moster och hämta mat som de beställt. Så jag övertalade pappa (eller jag hade faktiskt gjort det redan innan) att vi skulle in en runda på Lindex för jag behövde några nya smink saker. Sakerna får ni se senare ikväll.

Men vi kom hem och Nova, pappa och jag började att göra Rocky Road, chokladpuffar och revben då vi tyckte att vi "behövde" lite julgodis på julafton. Dessutom skulle pappa ha gjort revbenen i vilket fall som helst.

Gillar

Kommentarer