Vår

Äntligen har vädret börjat bli bättre och vi kan börja använda tunnare jackor och ballerina skor. Vilket jag faktiskt har gjort idag. Några tyckte nog jag var ganska galen som använde ballerina men det är nog den skönaste typen av skor jag vet. Men sak samma.

Med våren så kommer också blommor och jag hade tänkt att gå ut och fota det nu när jag kom hem från skolan men inte en ända blomma såg jag. Vilket är lite tråkigt då det är så fint med blommor. Vi får väl vänta lite till på dem. Iallafall så blev det några bilder tagna på skön och kyrkan men man ser inte alls hur fint solen egentligen lyser på sjön. Vilket också är lite tråkigt men det kan vi leva med.

Min dag i skolan har varit ganska bra, alla tre proven kändes bra att skriva och då brukar det gå bra. Vi fick tillbaka vårat SO prov som jag är nöjd med. Det hade kunnat gå bättre men det var absolut inte dåligt. Vi fick också reda på var vi ska praoa då vi inte får bestämma själva i år. Jag fick då Ekebacken Konferenscenter AB vilket ska bli jätteroligt. Hur har eran dag varit? Gjorde ni något bra av den så som vi bestämde? Kram!

Gillar

Kommentarer