Välkommen våren! <3

Bloggen har legat i lite andra hand de senaste veckorna, tyvärr, men så blir det ibland! Kände att jag föll ner i ett grått och trist februarimood också var det mycket i skolan med mattetenta och inlämningar. Men nu är inspirationen tillbaka, jag känner att våren är på ingång och livet känns lättare igen. En paus var helt enkelt det som behövdes.

Tentan skrev jag förra måndagen och idag, en vecka senare känns det fortfarande okej. Hoppas bara på att det gick okej också, men magkänslan min brukar vara rätt! Utöver det har jag de senaste veckorna varit ute och gått mycket, både själv och hemma i Markaryd tillsammans med pappa och Busa. Februari har trots allt bjudit på många dagar med väldigt fint väder, så då får man verkligen passa på att vara ute.

Just nu i skolan är vi igång med ett mindre projektarbete i grupp som ska in på fredag och just nu känns det som att vi ligger i fas, vi får hoppas på att det känns så även efter dagens gruppmöte. Stora delar av veckan kommer därför att gå åt till just det arbetet. På torsdag är det min födelsedag och tyvärr kommer det inte bli särskilt mycket firande just den dagen, Lucas ska göra tenta och vi har inlämningen, men det blir i alla fall lite fika och hamburgare. Istället kommer vi att fira lite i helgen med ute kalas hemma hos pappa och Ulrika.

Gillar

Kommentarer