Vad har hänt sedan sist?

Mycket har hänt sedan vi sist hördes av, våren försvann och sommaren försvann också lika snabbt men ej obemärkt förbi. För trots arr våren var tung på många sätt och Corona har ställt till en del planer blev den en fantastisk sommar ändå. På ett sätt tycker jag att sommaren kändes betydligt mycket längre än vad den brukar göra men samtidigt går den ju alltid lika fort. Och nu har även hösten kommit, trots att vi hade sommarväder igår, men helt ärligt tycker jag att det känns lite skönt också.

Sedan vi sist hördes har pappa och Ulrika blivit fodervärdar åt en liten hund, vår lilla Busa. Det är verkligen så mysigt och en väldigt uppskattad familjemedlem.

Jag har även hunnit jobba stora delar av sommaren på Älgsafarit hemma, men näven hunnit med ett besök tillsammans med Selma, Malte och Lucas. Aldrig trodde jag innan sommaren att det skulle vara så mycket folk och bli ett så bra sommarjobb som det faktiskt blev.

Tyvärr har jag under tiden även förlorat min fantastiska morfar, enbart 10 månader efter mormor. Men nu får de två i alla fall vara tillsammans igen.

Lediga dagar har jag ofta spenderat tillsammans med Lucas, vi har hunnit med att paddla en hel del kajak i sjön där hemma men även besökt Söderåsens Nationalpark. Och om ni någon gång har vägarna förbi och har tid och möjlighet att stanna, gör det! Det var verkligen en så mysig dag.

Jag har även passat på att njuta av solen och badat de dagar som det har gått. Och dessutom har det hunnits med en och annan vinkväll och fika tillsammans med Ellen, även om jag skulle önskat att det hade varit ännu fler.

Den 1 augusti fick Lucas och jag nycklarna till vår gemensamma lägenhet nere i Lund. Då Lucas också har börjat plugga här nere kändes det som en bra plan. Flytten gick dock inte förens i slutet av augusti och idag några veckor senare känns det fortfarande väldigt bra och betydligt mycket bättre än vad det gjorde förra året med flytten till Helsingborg. Det gör stor skillnad för mig mentalt att vi gör det här tillsammans.

Gillar

Kommentarer