V.10 planer

Lite härlig måndagsinspiration en härlig måndag som denna!

Planerna för vecka 10 är inte många men jag tänkte dra dem för er ändå.

Måndag: Skola, plugg, träning. I korta drag är det så min måndag ser ut, går i skolan fram till halv tre ungefär och ska inte stanna kvar på matten idag. Ska inom jobbet och prata lite med dem och när jag sedan kommer hem är det plugg och träning som står på schemat. En ganska lugn måndag.

Tisdag: Lång dag i skolan, får äntligen träffa Lucas igen som varit iväg i Barcelona i helgen. Ska bli supermysigt! När jag kommer hem från skolan efter fyra blir det antagligen lite plugga och mys bara.

Onsdag: Har en engelskaredovisning och ett spanska prov. Håller tummarna för att det ska gå bra båda två, men det har jag en tanke om att det kommer att göra. Har gymnastik på kvällen och efter det ska jag träna lite själv.

Torsdag: En lugn men lång dag i skolan, eller börjar sent och slutar sent så jag är inte hemma förren vid fyra tiden och sedan har jag inga planer resten av den dagen, skönt!

Fredag: Börjar dagen med ett engelska prov och efter det är det ganska lugnt i skolan. Eftermiddagen bjuder antagligen på lite videofilmande och redigering också sedan lär jag antagligen träffa Lucas och kanske Calle på kvällen. Köper lite godis också kommer väl de spela en match FIFA eller två, haha.

Lördag: Jobb och sedan ska vi upp till Växjö med mamma, Alva och Nova men även min moster och mina kusiner. Vi ska på afternoon te för att fira min födelsedag med min moster också. Lär antagligen vara dödstrött på kvällen och knappast orka hålla mig valen för attkolla finalen av mello. Vem tror ni vinner? Själv har jag ingen självklar vinnare i tanke.

Söndag: Lång sovmorgon, plugg, mjukiskläder och ladda upp inför vecka 11.

Mina veckor är kanske inte de mest spännande men mycket gjort får jag i alla fall och fort går dem. Nästan lite för fort.

Gillar

Kommentarer