Unprepared

Jag gillar verkligen de bilderna jag och Emma tog tillsammans innan det blev alldeles fullt med snö ute. Dock är man ju inte alltid beredd och när man försöker få till den där "perfekta" bilden händer det att man får ett skrattanfall eller så är man mitt i en konversation när bilden tas. Men det bjuder jag på. Det är ju sådan jag är också!

Godkväll på er! Nu är klockan faktiskt ganska mycket. Ganska mycket senare ön vad jag brukar publicera, men det gör inte så mycket. Hur har eran dag varit? Har ni sett min nya video? Annars finns den i inlägget under. Min dag har varit bra, började med idrott och då piggnar man till ganska mycket. Annars har dagen gått i ett. Vi hade bad sista lektionen och det tar ju lite tid efter det. Gick hem och väl hemma åt jag lite, packade upp mina saker och satte mig och sminkade mig lite igen. Sedan var det dags för gymnastik då den började igen denna veckan och det var så roligt att få träffa alla barnen igen. Kom hem och åt och sedan kom Lucas hit en stund för att bara slappa. Superskönt var det att han kunde komma.

Nu ska jag alldeles strax gå och göra mig iordning och sedan krypa ner i sängen. Imorgon är det torsdag och endast två dagar kvar i skolan innan helg och jag har gått den första veckan på vårterminen. God natt på er!

Gillar

Kommentarer