Top 4 hits

Mina fyra favorit låtarför tillfället. De går på repeat när jag lyssnar på musik vilket faktiskt inte sker överdrivet ofta. Men dessa är bäst just nu enligt mig. De tre första är lite lika varandra och väldigt lugna låtar men sen gillar jag att pumpa upp det lite ibland också och då är favoriten "Work from home" för tillfället.

Det känns verkligen som att dagarna typ går i ett hela tiden. Jag jobbar ju typ hela dagarna och sedan när jag väl kommer hem så är det ju bara kvällen kvar. Men man får ta vara av den så mycket som möjligt. Direkt när jag kom hem idag så slappade jag faktiskt i soffan en liten stund med telefonen innan jag satte igång ugnen för att hjälpa pappa lite med maten. Under tiden som revbenspjällen var i ugnen passade jag på att träna lite. Tränade 10 minuter styrka och 10 minuter Power yoga. Det blev inget långt pass men det blev lite i alla fall. Vilket jag är glad över! Sedan har vi ätit en sen middag och jag har dusvhat och rakat benen och nu sitter jag med en ansiktsmask. Så skönt att skämma bort sig själv lite mitt i veckan, det är ju "lilllördag" faktiskt.

Jag ska faktiskt alldeles strax gå och borsta tänderna, men först ska jag hänga in liter kläder i garderoben och sedan ska jag prata med Lucasnär han kommer hem ikväll. Det bliren extra tidig morgon imorgon då jag ska till sjukgymnasten och få akupunktur igen... Men det hjälper ju fast att man känner sig helt virrig typ halva dagen efter.

Gillar

Kommentarer