Tips-Torsdag: Maskaror

Innehåller affiliate-länkar

Idag kör vi en Tips-Torsdag igen och idag tänkte jag tipsa er om mina två absoluta favorit maskaror just för tillfället. En vattenfast och en vattenlöslig och om ni har några andra favoriter så skriv dem i kommentarerna så kollar jag gärna upp dem! Mina två favoriter är Max Factors "2000 Calorie mascara" och Isadoras "Stretsch Lash mascara".

Max Factors 2000 Calorie maskara är min absoluta favorit maskara eftersom att den är vattenfast. Mina ögonfransar lever sitt egna lilla liv och fungerar inte särskilt bra ihop med icke vattenfasta eller vattenlöslig maskaror, tyvärr! Eftersom att nästan alla maskaror bara görs i vattenlöslig. Jag tycker väldigt mycket om denna maskara då eftersom att den finns både som vattenfast och ej, den ger ett fint lyft och håller mina fransar böjda hela dagen. Dessutom så får de lite extra volym och känns mycket längre. Så om ni är intresserade så hittar ni maskaran HÄR !

Min andra favorit är Isadoras Stretch Lash maskara då jag verkligen gillar att man kan skruva in och ut borsten efter den effekt man är ute efter. Ha den på det långa om man vill ha längre fransar och den kortare varianten om man är ute efter mycket volym. Ända nackdelen med den här är då att den inte är vattenfast, men det är en av de bättre vattenlösliga maskarorna som jag har testat. Så om Isadora skulle få för sig att göra denna maskara i en vattenfast variant tror jag att jag skulle älska den mer än min Max Factor maskara. Om ni är intresserade av Isadoras maskara så hittar ni den HÄR !

Gillar

Kommentarer