The perfect white t-shirt

Godförmiddag på er! Hoppas att allt är bra med er idag, det är ju trots allt fredag <3 Här skiner solen och jag är nästan färdig med min hemtenta som ska in på måndag, vilket betyder att jag i stort sätt har långhelg! Så skönt! Jag har lite till att fixa på den men jag tänker att jag efter lunch kan ta helg och då ska jag gå ut och gå en härlig promenad i solen.

Såhär ser jag ut idag, vilket jag i princip gör det allra flesta dagar för tillfället. Osminkad, med ofixat hår, ett par jeans och en vanlig t-shirt eller långarmad beroende på vädret. Men så fort solen ligger på en liten stund blir det ofta väldigt varmt i lägenheten, vi bor i en etta på sjätte våningen med enbart fönster åt ett håll, där solen skiner in från klockan 11 ungefär. Men man ska absolut inte klaga, för jag älskar vår lilla fina lägenhet väldigt mycket.

Detta är min absoluta favorit när det kommer till vita t-shirts, tycker annars ofta att de har en tendens till att bli lite genomskinliga, också har den en så bra passform. HÄR hittar ni den om ni är sugna på att också bli förälskade i en vit t-shirt. Jeansen är från KappAhl och är också mina favoriter, har tre par likadana fast i olika tvättar, HÄR hittar ni dem.

Gillar

Kommentarer