SWEED LASHES

Idag fick jag bland annat hem mina fina Sweed Lashes tillsammans med mina tre klänningar då. Men de är så fina i sina förpackningar så jag har inte vågat öppna dem ännu. Får se, kanske blir at jag provar ett par imorgon.

Första dagen på gymnasiet har varit bra och jag tror att jag ska komma att trivas på skolan och i klassen när vi lär känna varandra. Just nu så känner jag typ två andra tjejer i klassen och vet vilka några av dem andra är. Men halv a klassen känner jag inte alls, ska därför bli roligt och spännande att lära känna dem. Dagen var kort då vi slutade redan vid tolv och då följde jag med Lucas hem. I eftermiddags åt vi dessutom våfflor hemma hos honom som hans farmor hade gjort och de var så goda. Och nu ikväll så har vi varit och kollat när Lucas spelade match och det blev vinst idag med!

Imorgon är jag ledig så därför hade jag tänkt att vlogga lite. Jag är ledig för att våran mentor behövde vara och hjälpa till i tvåan och trean och då fanns det ingen lärare som kunde ha hand om oss så då blev alla på SA16 lediga redan andra dagen i skolan. Men det gör inte mig någonting. Bara skönt egentligen.

Nu ska jag lägga mig och kolla Youtube en liten stund innan jag ska krypa ner i sängen. 

Gillar

Kommentarer