Sushi

Jag är verkligen så glad över att Konsum i Markaryd har börjat sälja sushi. De har sådana här färdigpackade lådor med åtta bitar. Jag har ätit dem två gånger och de är så goda. Tyvärr så säljs de bara på torsdagar och fredagar.

Hej på er! Förlåt för dålig bloggning idag men min dator har verkligen krånglat, det är även därför som min första vlogg från Berlin inte har kommit upp ännu heller. Men jag håller på att lösa det tror jag och om allt går som det ska så kommer videon upp ikväll eller imorgon bitti. Vi får hålla tummarna! Direkt efter skolan idag följde jag med Lucas hem en liten stund innan han skulle upp och spela fotboll med Calle och då cyklade jag inom Studio 30 och fixade nagellack till niornasmiddag och skolavsltuningen. När jag sedan kom hem så var jag ganska trött då det har varit så varmt idag så jag lågpå soffan en stund med pappa innan jag fick övningsköra in till Ica och Konsum för att handla kvällsmat och naturgodis. Vi kom hem och åt och sedan dess har jag försökt attfixa datorn. Men jag tror attjag snart ska ha lyckats fixa det.

Om en stund ska jag även träffa Lucas en runda, ingen aning vad vi ska göra. Men det spelar inte särskilt stor roll vad vi gör.

Gillar

Kommentarer