Söndagmorgon

Godmorgon, idag skiner solen och det ser ut att bli en fin dag vilket känns väldigt bra. Startade morgonen på bästa sätt genom att äta en riktigt god frukost. Det är typ det godaste på hela dagen och jag förstår inte de som inte kan äta frukost. De går miste om något som är så gott. Speciellt helgfrukost är så gott, då har man tid att fixa lite godare och lyxigare frukost än det man äter till vardags innan skolan. Så idag gjorde jag en jättegod frukttallrik gott och nyttigt. Det kan liksom inte bli bättre. Till det åt jag en macka med fläsk, drack en kopp kaffe och flera glas med isvatten som har blivit en ny favorit.

Badmintonen gick jättebra för Alva igår. Hon vann sin klass men fick tyvärr ingen medalj då guldmedaljerna råkat delats ut som deltagarmedaljer. Ganska synd men hon kommer att få den när de har fixat nya.

Jag tror vi kom ifrån hallen vid 19,30 ungefär och då körde vi direkt till Max och åt hamburgare. Hands down för deras Delifresh kycklingmål. Så gott och fräscht. Äter alltid det när vi är där.

Annars så kommer nog dagen spenderas med att fixa inför imorgon då vi varit på prao denna veckan och måste fixa lite inför skolan. Sen blir det troligtvis en promenad i det fina vädret och kanske något avsnitt av PLL eller Glee. Hoppas att ni får en bra dag så hörs vi senare, kram!

Gillar

Kommentarer