SÖNDAG

Hej på er och trevlig söndag! Skiner solen på er idag? Det hoppas jag verkligen att den gör, det gör den här på oss i Lund i alla fall. Idag har jag haft en riktigt mysig och helt vanlig söndag, jag gick upp och åt frukost ihop med Lucas men sedan gick jag tillbaka och la mig i sängen igen, kollade serier och tog det lugnt.

Jag har även varit ute i solen på två promenader och pratat i telefon med både mamma och pappa. En stund i eftermiddags var jag rejält rastlös och inte alls särskilt sugen på att gå ut så då drog jag igång och bakade kanelbullar, som blev så goda och passade perfekt till eftermiddagskaffet. Jag följde detta receptet men dubblade mängden fyllning, älskar det! Och jag tycker verkligen att receptet var bra och bullarna blev riktigt goda!

Ikväll när Lucas har pluggat klart för dagen väntar spagetti och köttfärsås, som vi fick av Lucas mamma igår när de var nere och åt pizza med oss, riktigt lyxigt för den är riktigt god! Också ska vi kolla på finalen av Farmen och premiären av Robinson.

Gillar

Kommentarer