Sommarens planer

Om två ynka dagar går jag på kanske mitt sista sommarlov någonsin, helt sjukt! Tanken är visserligen att jag ska plugga vidare direkt på hösen efter studenten och man har sommaruppehåll på universitet också men detta blir på något sätt ändå mitt sista sommarlov. Så jag tänkte lite snabbt berätta om mina sommarplaner om ni är intresserade att läsa om det.

15 juni - Skolavslutning och mys med familjen i Halmstad. Är det fint väder ska vi spela minigolf på eftermiddagen och i vilket fall som helst ska vi äta Pinchos på kvällen.

22 juni - Midsommar, planerna är inte riktigt bestämda ännu. Men så länge jag får vara tillsammans med människor jag tycker om så blir det nog en bra dag. Alltid roligt att få fira lite, klä upp sig och jag älskar midsommarkransar, måste ha en i år också!

10 - 11 juli - Ed Sheeran konsert i Göteborg med mina fina tjejor. Konsert, hotellövernattning, shopping och fyra underbara tjejer, Behöver jag ens säga mer?

V.27 - 32 - JOBB, massor utav jobb! Är ledig två dagar för att åka till Göteborg annars jobbar jag sex dagar i veckan i sex veckor. På lördags eftermiddagar och söndagar blir det kanske små utflykter beroende på ork och väder.

V.33 - Sista hela veckan som jag är ledig innan skolan börjar igen, Lucas är också ledig då. Det är faktiskt den enda veckan på hela sommarlovet som vi har ledig tillsammans. Kanske hittar vi på någonting eller så bara njuter vi av att vara lediga.

23 augusti - Skolan börjar igen och jag börjar mitt tredje och sista år på gymnasiet, sjukt!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer