Sneak peak på lägenheten

Innehåller affiliate-länkar

Godförmiddag på er alla fina! Idag har jag en riktigt lugn morgon, går runt och dricker kaffe, lyssnar på musik, njuter av solen som skiner in genom fönstren och bara tar det lugnt! Idag har jag ingenting schemalagt alls utan ska istället själv plugga och förbereda lite, men just nu är det ganska lugnt, så troligtvis blir det en lugn idag. Förutom det är planen idag att jag ska ta mig ut och gå en runda och fixa naglarna. Så särskilt många måsten har jag inte denna onsdagen. Jag tänkte i alla fall ge er några sneak peaks på hur lägenheten ser ut, den är långt ifrån färdigfixad men lite kan jag dela med mig av.

Liknande kruka HÄR / Pampasgräs HÄR / Sminkspegel HÄR / Högtalare HÄR

Såhär ser ena endan av tv-bänken ut, på andra endan står mina Orrefors ljusstakar och kaktusen som jag tror jag har visat på någon bild också. Pampas pinnarna tycker jag verkligen är så fina, så jag funderar på om jag kanske ska köpa några till, fast i en annan variant, men samtidigt ha dem i samma kruka. Vi får se, för de är helt sjukt dyra för en torkad pinne. Till vänster om krukan ser ni en liten del av skiljeväggen som pappa har hjälpt oss att sätta upp, bakom där står nämligen sängen. Och på söndag ska mamma komma ner och hjälpa oss att sätta upp tapet på denna sida, längtar så mycket, tror nämligen att det kommer bli jättebra!

Ljusslinga små lampor HÄR / Ljusslinga stora lampor HÄR

Andra sidan av skiljeväggen, den som är mot sängen har vi målat mörkblå, det är faktiskt ganska mycket blåare i verkligheten än vad den ser ut att vara på bild. Också har vi satt upp ljusslingor för att göra det lite mysigare! Det blir verkligen så mysigt när det är mörkt ute på kvällen och man lägger sig i sängen en stund för att läsa eller kolla på någon serie. Det blev verkligen så bra och det har jag Lucas att tacka för, för det var helt och hållet hans idé.

Vas HÄR / Lampa HÄR

Den ena långsidan av lägenheten är helt inklädd i fönster, vilket betyder att vi har en väldigt lång fönsterbräda som får fungera som både fönsterbräda och förvaring, hahah. Såhär ser i alla fall min favoritdel av fönsterbrädan ut, den delen som inte fungerar som förvaring. Även fast att vi har lite till att fixa, jag vill köpa lite fler tavlor som ska upp på väggarna för att få lite mer mys- och hemmafaktor trivs jag så bra i vår lägenhet. Även fast att både Lucas och jag har hem i Markaryd och vi båda ser de hemmen som våra hem, känner jag ändå att det här känns som vårt gemensamma hem! Och det är en underbar känsla! <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229