Skolavslutningen igår

Igår i kyrkan befann jag mig i ett lyckorus där allt var bra och när de ropade upp mitt namn för att jag hade fått stipendiet för bästa betyg tillsammans med Lucas så skakade jag av lycka. Stipendiet som jag redan i sjuan sa att jag ville få när jag slutade nian och fast att jag inte vågade hoppas på det fullt ut så hade jag ändå en tanke om att jag kanske skulle kunna ha chans till det. Och att få det tillsammans med Lucas toppade allt.

Utanför kyrkan blev det kramkalas och då kände jag hur tårarna försökte trycka sig fram genom ögonen men jag blinkade bort dem, för just i det ögonblicket ville jag inte gråta. Jag vill minnas skolavslutningen i nian som en underbar skolavslutning, den bästa utav dem alla.

Tack till alla lärare och elever på Markaryd skola 7 - 9 (Hune) som stöttat och varit bra kompisar. Tack till min familj som hela tiden pushat på mig för att jag ska nå mina mål. Tack till Lucas för att du hjälpte mig med pluggandet när det kändes jobbigt och tack till mig själv för att du orkade. Nu väntas tre veckors sommarlov innan jobbet börjar.

Gillar

Kommentarer