Skolavslutning, stipendie och kusinmys

Än så länge har jag inga bilder ifrån skolavslutningen eftersom att de är på kameran och den är hemma hos pappa och sitter just nu på bussen. Men imorgon får ni bilder om det blev någon bra så att säga.

Som sagt, just nu sitter jag på bussen påväg hem från Ljungby och Lagan. Jag, mamma, Alva och Nova åkte upp till min moster efter att vi hade ätit. Nu är jag påväg hem medan de andra är kvar där uppe ett tag till. Jag ska nämligen träffa Lucas och Calle så ska vi äta lite och sedan dra bort på en fest som några andra nior ordnar. Vi får se hur länge vi stannar där eller om vi drar hem och kollar fotbolls EM istället. Det beror på hur roligt det är.

Det gick bra idag i kyrkan och jag fick stipendier tillsammans med Lucas och Elin för bästa betyg och det är jag så glad över. Det känns väldigt bra! Och jag klarade mig från att gråta, det kom några tårar i skolan men väl i kyrkan så klarade jag mig. Det känns ganska konstigt att ha slutat nian och att börja gymnasiet till hösten. Men nu blickar vi framåt mot nya mål!

Gillar

Kommentarer