Saker jag är tacksam över

Hoppas att ni alla har en fin fredag än så länge. Själv är jag i skolan just nu och har lov om några timmar. Så därför tänkte jag passa på att berätta för er om några saker som jag är tacksam över. Jag är tacksam över...

1. Min familj. Fast att den har ändrats väldigt mycket det senaste året är jag väldigt tacksam över min familj som alltid finns där och stöttar mig i alla mina beslut. Hur galna de än kan låta vara! Och hur jobbigt den kan vara att ha två yngre systrar så är jag oerhört tacksam över att jag har dem i mitt liv. På de allra gråaste dagarna lyser de upp min omgivning

2. Att jag valde att läsa samhällsprogrammet, trots att jag inte kände någon där. För under detta första året än så länge har jag fått träffa helt underbara personer som har kommit att bli riktigt bra vänner. Jag är stolt över mig själv för att jag gjorde det och tacksam över mina nya vänner som jag nu har träffat.

3. Min pojkvän, tänk vad lite jag faktiskt hade gjort eller ens vågat göra om jag inte hade haft dig i mitt liv och att du har varit i mitt liv under dessa jobbiga månader med mina föräldrars skilsmässa, min farfars död och allt annat som har hänt gör mig väldigt tacksam. Att ha någon där som man alltid vet kommer finnas vid ens sida är underbart!

4. Mitt jobb. Även fast att det kan vara jobbigt att gå upp klockan sju varenda lördagsmorgon eller att jobba mer än halva sommarlovet när alla andra är lediga så är jag väldigt tacksam över mitt jobb. Alla personer jag får träffa, hur mycket jag har utvecklats som person och så klart pengarna så att jag kan köpa det jag vill även fast att det är dyrt. Det är jag också tacksam över.

5. Mitt intresse i att uttrycka mig i text och bild. Jag är väldigt glad och tacksam över min kamera och min dator och att jag redan i ung ålder uppfattade tycke för att fotografera och skriva, men även rita. Att få uttrycka sig på alla sätt och vis. För det är då jag mår som allra bäst, med kameran runt halsen eller skrivande om vad jag vill på datorn.

  • Om mig

Gillar

Kommentarer