Rosor & ett träningspass

Har ni sett så fina höst rosor jag köpte till mig själv förra helgen? Och vet ni, de är fortfarande lika fina nästan en hel vecka efter.

Både utbildningen och föreläsningen idag gick bra och båda två var över förväntan bra. Vilket alltid är väldigt skönt! Träningen nu ikväll som jag höll i gick desto mindre bra, det blev inte riktigt som planerat men jag tror att de flesta tyckte att det var helt okej i alla fall. Jag har aldrig gjort något liknande innan och jag är liksom van vid att lära 4 - 5 åringar gymnastik och inte vid att vara yngst och lära de som är lite äldre. Men det var roligt och nu är jag den erfarenheten rikare.

Nu ikväll efter att ha ätit och duschat ska jag plugga lite, som tur är så har vi ingen läxa till imorgon också tänkte jag även redigera minandra halloween tutorial också så att den förhoppningsvis kan komma upp på kanalen imorgon. Sedan funderar jag på att filma en till tutorial i helgen fast utan blod. Jag är inte särskilt förtjust i blod om man säger så och tycker personligen att jag gick väldigt mycket utanför min komfort zon i den förra videon. Men jag vet att de finns dem som inte tyckte att slutresultatet inte var särskilt läskigt, men då finns de andra youtubers som är utbildade inom specialeffekter som är mycket bättre än vad jag är. Jag gjorde det för att jag tyckte det var en rolig grej att testa. Sedan vet jag också att slutresultatet kanske inte riktigt blev som jag hade tänkt mig, men jag ville publicera videon åt er ändå.

Gillar

Kommentarer