Regnet det bara öser ner

Är det inte typiskt att det ska börja regna precis när jag ska gå hem? Det har varit relativt fint väder hela förmiddagen och inget regn. Men fem minuter innan jag slutar så börjar det ösregna och jag skulle gå hem idag. Som tur är så hade jag paraply med mig med tanke på att det tar 15-20 minuter att gå. Hade ju varit dyngsur annars. Jag tror ni fattar och nu ska jag försöka att sluta gnälla på att det regnar, det enda är bara att det är så tråkigt när det regnar.

Igår kväll slutade det till slut med att jag följde med upp till marknaden en liten runda, pappa och Ulrika skulle äta langos och jag, Alva och Nova ville ha munkar. Så vi köpte munkar, och började sedan att gå hem till mamma. Tror ni inte att det började regna då? Därav att jag hade paraply med mig eftersom att jag sov hos Lucas. Men det slutade bra, jag fick min pizza och munkar tillslut och sedan var jag glad igen.

Nu ska jag och pappa äta lunch och sedan åka iväg för att kolla på ett spabad då det är alldeles för tråkigt väder för att gå på marknaden.

Gillar

Kommentarer