+ Raketstart, matematik & semlor

Här har det varit lite tyst de senaste dagarna, men nu har jag tid att sitt ner och uppdatera er en aning. Förra måndagen drog termin 4 och ny kurs igång och man kan verkligen säga att jag startade terminen i raketfart. Förutom att det genast blev mycket att göra så ska vi också räkna en hel del och kommer så småningom att ha en mattetentamen. Vi kan väl säga som så att jag inte har räknat skolmatte på 1,5 år och att polletten inte alltid riktigt har trillat ner igen. Men det kommer förhoppningsvis, för visst måste kunskaperna finnas kvar långt bak i huvudet någonstans? Jag måste bara se till att skaka fram dem!

De enda bilderna som finns i min telefon från förra veckan är skärmdumpar på uppgifter och lösningar, så jag bjuder på en från veckan innan dess!

Utöver det var jag själv ner i lägenheten stora delar av förra veckan och kommer att vara det några dagar denna veckan också, det på grund av att Lucas har en lugnare period i skolan och träningen med laget precis har dragit igång igen för hans del. Därför blir det också att jag försöker att hela tiden hålla mig sysselsatt med något för att inte riktigt hinna känna av att jag är ensam. Det är skönt någon gång ibland men flera dagar i rad blir lätt ganska jobbigt. Visserligen var jag också hemma i Markaryd i helgen och träffade både mamma och pappa med familjer och Lucas, men här nere blir det så påtagligt när man är ensam.

Semlor har jag ätit två i helgen, älskar dem! Har ni ätit några?

Nu ska jag inte gnälla mer om min ensamhet utan istället ta på mig och gå ut och gå en runda, jag kämpar på med mina 10 000 steg om dagen och igår när jag gick och la mig kom jag "bara" upp i 9 812 steg enligt telefonen. Irriterande! Visserligen spelade Lucas och jag badminton i nästan 1 1/2 timme igår och då räknades inte stegen eftersom jag inte hade telefonen på mig. Så jag kom ju upp i 10 000 steg egentligen, men inte i telefonen.

#nouw30daychallenge #nouwblogger

Gillar

Kommentarer