Plugg, städ, sol & packning

Plugg, städ, sol och packning. Så skulle man nog i stora drag kunna beskriva min dag idag. Dock är det alltid så svårt i början på en ny kurs vad man ska göra de dagar som man inte har föreläsningar. För på ett sätt känns det som att jag slösar bort hela dagen på att inte göra något vettigt på ett annat sätt så känns det liksom inte heller som att jag kan börja med något direkt eftersom vi behöver ha föreläsningar för att kunna börja med arbetena. Så jag har i alla fall försökt att fixa lite, men samtidigt vara "ledig" och inte plugga. Istället har jag sorterat våra sopor, jag fattar inte men det blir verkligen så mycket plast och kartong på en vecka trots att vi bara är två personer. Också har jag passat på att dammsuga nu i eftermiddag när jag har varit hemma själv.

En härlig kopp kaffe på balkongen i solen, tyvärr blir man ju lurad av solen, det är inte så varmt som det ser ut att vara.

I eftermiddag/kväll väntar en promenad i solen, vi får se hur långt det blir eftersom jag tyvärr har fått ont i min ena höft under dagen, men förhoppningsvis försvinner det om jag rör på mig lite.

Idag hände det förresten en så sjukt rolig sak. Jag har sökt ett sommarjobb som jag så gärna vill ha, fick mejl för någon vecka sedan att jag hade gått vidare i processen och att jag skulle göra några online-test. I början på veckan fick jag reda på att jag hade gått vidare igen och att jag eventuellt skulle bli kontaktad angående en intervju. Det var inte självklart att man skulle få en intervju bara för att man klarade testen. Men så i eftermiddags ringde det ett okänt nummer och då var de arbetsplatsen som ville boka in en intervju med mig efter påsk. Så spännande!! Det gjorde verkligen hela min dag att jag fick en intervju och är ett steg närmare ett sommarjobb som jag väldigt gärna vill ha.

Här är jag på mitt sommarjobb 2020, ett jobb jag verkligen gillade men som jag inte skulle vilja ha som heltidsjobb egentligen. För jag vill ju jobba med något inom det som jag utbildar mig till!

Gillar

Kommentarer