Plugg...

Hemma från mötet och allting gick bra förutom att vi i klassen är lite för pratglada ibland, men det måste man väl få vara. Kvällen kommer spenderas framför datorn då jag har min praopresenation imorgon och jag är riktigt nervös inför den. Tycker inte det är särskilt farligt att göra det framför klassen på svenska ska poängteras men nu ska det liksom vara massa andra vuxna, handledarna där också och då känns det genast mycket jobbigare. Men det funkar nog.

Vi har precis börjat med ett projekt på engelskan som också kommer att sluta med att vi ska prata inför klassen men på engelska då och då kommer vi även bli filmade och så ska vi sedan alla i klassen kolla på detta. Jag känner lite smått panik över det, jag gillar inte att prata på engelska och så ska vi filmas och nej det känns bara fel. Men vill jag behålla mitt betyg och ha chans att höja det finns det inte särskilt mycket att göra förutom att ställa sig där och hålla presentationen. Om vi ska hitta något plus i det är det väl att vi är två stycken och kan rädda upp varandra.

Lite härlig sommar inspiration en tråkig plugg tisdag.

Annars då, yogan är slut för terminen men tror inte att jag ska gå på den till hösten. Visst det var skönt och ganska roligt men jag känner att jag nog inte riktigt kommer att ha tid till det och är egentligen inte särskilt taggad på att lägga ner tid på det heller. Nu ska jag spendera kvällen framför datorn så hörs vi senare, kram

Gillar

Kommentarer