Planer inför helgen

Pappa och jag <3

Nu har jag äntligen fått gå på helg och det känns så skönt! Första veckan efter höstlovet avklarad och nu är det nedräkning på de resterande veckorna kvar till jul. Troligtvis så kommer det att gå ganska snabbt. Så idag, fredagen till ära tänkte jag att dela med mig av mina planer inför helgen till er.

Fredag: Inte några speciella planer för i eftermiddag och kväll. Blir väl en stund på soffan nu i eftermiddag och middag ikväll med mamma. Sedan vet jag ju att det är fotboll ikväll och jag vet att det finns flera stycken som väldigt gärna vill kolla på den, bland annat min kära pojkvän. Så det blir väl troligtvis att jag i alla fall halvkollar den i soffan. Tänker ändå att jag ska försöka lägga mig relativt tidigt då det blir tidig morgon imorgon bitti.

Lördag: Börjar min lördag med fyra timmars jobb, ungefär som nästan alla andra lördagar. Måste fixa något till pappa och hemma på eftermiddagen sen ska jag baka. Jag ska baka två kladdkakor med chokladfluff och toffifee. De ser så goda ut verkligen! Efter det blir nog resten av dagen ganska lugn då jag alltid är supertrött efter att ha jobbat. Funderar på att träna lite och så avslutar vi kvällen med soffmys framför "Så mycket bättre". Bästa programmet!

Söndag: Då ska jag ha en liten sovmorgon, kanske inte lika länge som andra helger men längre än på vardagarna i alla fall. Sen är det också fars-dag och vi kommer att fira den hos mormor och morfar först runt lunch. För att fira morfar på fars-dag och för att fira mormor för att hon fyller år imorgon. På eftermiddagen/kvällen blir det en runda hem till pappa för att mysa med honom. Också måste jag försöka klämma in en hel del plugg också, får kanske försöka få in lite av det redan på lördag.

Men det är väl ungefär såhär min helg kommer att se ut i stora drag. Hur ska ni spendera helgen och brukar ni fira fars-dag?

Gillar

Kommentarer