Planer för veckan

Godmorgon på er. Måndag idag och jag vaknar upp själv i ett grått och regnigt Lund, imorse när klockan ringde vid 7 var jag så fruktansvärt trött så jag bestämde mig för att somna om och gick först upp en timme senare. Det får man väl ändå säga är lyxen med att plugga på universitet och framförallt nu när allt är på distans.

Igår kväll när jag skulle åka ner till Lund får man ändå säga att jag hade lite otur. Jag hade kollat fel i appen och när jag kom till Hässleholm där jag byter tåg så är alla tågen mellan Hässleholm och Lund inställda på grund av banarbete ... Så istället för en 30 minuter lång tågresa fick jag åka buss i 1,5 timme. Men ner kom jag, en timme senare än planerat och därför kändes det lite mer okej att sova en timme imorse också!

Veckans planer består mest av tentaplugg på olika sätt. Imorgon ska vi hålla i presskonferens i grupp så dagen idag kommer bestå av att fixa det sista inför den. Vi har en analys i samma grupp som också ska fixas denna veckan och lämnas in samt att vi har en individuell analysuppgift som ska in nästa måndag. Men sen är denna kursen äntligen slut och jag kan förhoppningsvis lämna räknande och ekonomiska analyser bakom mig.

Gillar

Kommentarer