Pink dreams

Igår var jag och startade veckan på allra bästa sätt, genom att unna mig nya naglar hos Petra! Vi gjorde ingen förlängning utan det är bara mina egna naglar därav att några är lite kortare än de andra. Om ni vill kolla in Petra och hennes instagram gör ni det på @klor_med_bling Och jag är så nöjd!

Idag är det i alla fall tisdag, nähe Maja smart du är. Vi hade vanlig skoldag idag och det gick faktiskt jättebra. Inte för att kurserna riktigt har börjat ännu utan vi har mest fått material och information om vad kurserna ska innehålla och dessutom har vi inte hunnit med att ha alla kurser ännu heller. Idag avslutade vi skoldagen med klassfoto och även individuella foton så det ska bli spännande att se hur det blev. Det är ju alltid en chansning det där med skolfoto, haha.

Resten utav dagen har jag egentligen ingenting speciellt planerat. Troligtvis ska jag gå en runda och lyssna ett poddavsnitt eftersom att Sverige bjuder på fint väder en dag som denna. Hur underbart liksom? Sedan ska jag även hinna med att kolla igen lite Youtubeklipp ikväll, måla tånaglarna och kanske göra någon matteuppgift. Eller så gör jag dem imorgon, vi får se vad jag känner för helt enkelt.

Gillar

Kommentarer