Pannkakstårta

Vi hade kalas för Alva igår och då ville hon bestämt ha pannkakor, mamma sa nej till att stå och steka pannkakor till 30 personer. Däremot stekte hon pannkakor till en pannkakstårta, som faktiskt blev riktigt god. Dessutom blev det över så vi har ätit det till Lunch idag också.

Vi har nästan precis bara ätit upp pannkakstårtan och fortfarande finns det lite kvar, innan dess gick mamma, Nova, moster, mina kusiner och jag in till byn för att kolla lite på rean. Inte för att det finns jättemycket men lite finns det. Jag hade bestämt mig redan innan att jag inte skulle köpa något men så hittade jag en jättefin Pandoraberlock som inte var särskilt dyr heller. Men jag var duktig och köpte inte den high five*. Jag har faktiskt bestämt mig för att försöka spara pengar till Stockholm. Men vi får se hur det går.

Precis som alla andra dagar har jag inte mycket planerat idag, jag ska fixa till mina naglar lite och jag ska träffa Lucas. Men det är också allt som står på eftermiddagens schema. Hade kanske varit skönt att komma ut en runda till och få röra lite mer på sig. Vi får se helt enkelt vad som händer.

Gillar

Kommentarer