Ostbricka & mys

Nu ikväll så åt pappa, Ulrika och jag lite ostbricka typ, vi hade lite olika ostar, kex, meloner och ölkorv. Så mysigt att bara sitta och småäta samtidigt som man kollar lite tv. Tror det var någon Superman film som gick på tv som vi halvkollade på samtidigt som vi åt och pratade. Riktigt mysigt!

Idag har faktiskt varit en relativt produktiv dag om jag får säga det själv. Jobbade fyra timmar i förmiddags, var och handlade till kräftis och fotade med mamma. Bakade cheesecake och städade riktigt ordentligt efter mig. Tvättade mina sminkborstar och städade hela mitt sminkbord. Imorgon ska resten utav rummet städas och dammas ordentligt, det blir storstädning, ska hjälpa pappa att städa huset också ska jag träna och måla naglarna. Så planerna är inte så många men troligtvis kommer hela dagen gå åt ändå eftersom att jag ska passa på att sova lite längre imorgon också! Jag är ju ledig imorgon och i två veckor framåt, så skönt!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen, hoppas att ni har haft en fin lördag så hörs vi imorgon. Puss och godnatt!

Gillar

Kommentarer