Om jag - listan

Om jag inte hette Maja skulle jag heta: Cornelia, ingenting som mina föräldrar sagt utan ett utav mina favoritnamn bara. Dock gillar jag mitt namn väldigt mycket och om man ska ändra något litet så hade jag gärna stavat mitt namn med ett Y istället för J, så Maya istället för Maja.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: troligtvis bytt med Janni Delér eller Kenza helt klart!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: spela gitarr eller fiol. Gitarr är väldigt mysigt att kunna spela och fiol är ett instrument som jag alltid önskat att jag kunnat spela, fråga mig inte varför.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag lyssnat på: U2, dock lyssnar jag sällan på band så det var en klurig fråga.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag skapa: de perfekta jeansen. Låter kanske tråkigt, men jag har problem med att hitta jeans som sitter snyggt då mina ben inte är superlånga och jag har lite bredare lår och rumpa. Dessutom hittar jag aldrig den där perfekta färgen heller, så ett par PERFEKTA jeans.

Om jag kunde få uppleva en dag till igen skulle jag: vilja uppleva en av dagarna på Samos, det är den sista resa vi gjorde hela familjen innan min föräldrar delade på sig och det var en bra tid!

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: vilja ha längre hår, gärna ända ner till naveln också ska det vara tjock och fint också! Jag skulle vilja vara lite brunare från början i min hudton och göra mina ögon ännu grönare, så att de hade blivit riktigt gröna.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: vet inte, jobbar ju inte ännu på riktigt då jag går i skolan men jag skulle gärna vilja jobba med bloggen och sociala medier på heltid.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: att kunna flyga, eller bli osynlig. Förstår ni hur coolt det hade varit!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad i resten av mitt liv skulle jag: vilja bo i Göteborg, inget svårt val alls faktiskt!

Om jag bara fick äta en rätt resten av veckan skulle jag äta: taco

Om livet tog slut på söndag skulle jag: samla familj och vänner och ha fest, äta gott, dansa, skratta och ha roligt tillsammans!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer