New Makeup

Rosa ansiktsmask HÄR // Grön ansiktsmask HÄR // Blå ansiktsmask HÄR // Kat Von D mini puder HÄR // Make Up For Ever foundation puder HÄR // Kat Von D Eyeliner HÄR

Nu när vi var uppe i Göteborg så var jag ju bara tvungen att springa inom Sephora och kika lite på deras smink, jag var "tvungen" att göra det, haha! Men det är roligt och jag kom därifrån med lite saker, vilket gjorde själen glad men plånboken ledsen... För dryga tusenlappen fick jag två puder, en eyeliner och tre ansiktsmasker och det är inte fy skam tycker jag. Speciellt inte eftersom att det är detta jag tycker är roligt. Smink och hudvård.

Det jag fick med mig hem var iallafall "Make Up For Ever" Pro Finish Foundation Pôwder, då jag både har den flytande och stickfoundationen (älskar dem) i samma märke så var jag riktigt sugen på att testa deras puderfoundation också.

"Kat Von D" Lock-It setting powder i mini-size. Där blev till och med jag snål, så jag köpte den lilla varianten för att se om det är bra och sedan kunna köpa den stora i så fall.

"Kat Von D" Tattoo Liner, har hunnit testa den lite och det är den bästa eyeliner jag någonsin använt, hands down!

"Sephora" Sheetmask i Green tea, Lotus och Algae. Har den med lotus på mig just nu och huden känns så återfuktad. Ska bli spännande att testa de andra också.

Om någon utav er skulle vara intresserade av att testa dessa produkterna och inte bor i en av Sveriges tre största städer (precis som jag) så vill jag tipsa er om att Sephora har lanserat en svensk hemsida som det går att beställa smink från. Så där kommer jag att kika in iallafall och beställa fler ansiktsmasker om inte annat, nu blir plånboken ledsen.

Gillar

Kommentarer